Wixx – glitrende gevinster!

Introduksjon

Det er spillprodusenten Nolimit City som står bak spilleautomaten Wixx. Denne visuelt vakre automaten kan friste med gevinstgivende edelstener, og kan nesten minne litt om klassikeren Starburst. På spillets fire hjul kan du spinne frem både rubiner, safirer, topaser og diamanter, i tillegg til mange andre glitrende edelstener. Grafikken er forholdsvis enkel, men appellerer likevel til øyet. Det er mulig å aktivere omspinn som tilfører spillet mye ekstra spenning. Det er også mulig å justere myntverdien på innsatsen din, slik at du kan spille for både småpenger eller litt mer – dersom du ønsker det. Det er mulig å vinne opptil 100 000 mynter på ett enkelt spinn!

Wixx har ingen gratisspinn-funksjon, men funksjonene med omspinn er en god erstatning. Det finnes tre ulike omspinn-funksjoner kalt Booster, samt tre kalt Super Booster. En av disse funksjonene aktiveres dersom det dukker opp fire av de mest verdifulle edelstenene på hjulene. Du vinner ikke bare gevinster på én rett linje i dette spillet, det finnes nemlig hele 81 måter å vinne på! Dette gjør at spillet er spennende, på tross av sin enkelthet. Dersom du liker enkle spill med gode gevinstmuligheter, så vel som diamanter, glitter og glamour – da er Wixx absolutt verdt et forsøk. Automaten kan prøves gratis flere steder.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Wixx har et oppsett med fire hjul, tre rader og så mye som 81 gevinstlinjer. På hjulene dukker det opp edelstener i alle slags varianter, og avhengig av hvilke kombinasjoner av disse som dukker opp på hjulene, kan du vinne gevinster. Spillet har en tilbakebetalingsprosent på 96,6 %, noe som betyr at gevinster dukker opp jevnt og trutt. Når du spiller for å vinne ekte pengegevinster, er du nødt å avgi en innsats. Myntverdien kan justeres fra 0,1–50 per spinn, slik at du kan spille for et beløp du selv er komfortabel med. Toppgevinsten er 100 000 mynter.

Tema og design

Nolimit City har gjort en god jobb med grafikken på Wixx. Spillets lydspor skaper en spennende stemning når du spinner hjulene, på tross av at det eneste du ser er ulike edelstener. Den røde rubinen er spillets mest verdifulle symbol, mens den gule topasen og den blå safiren følger hakk i hæl. Det dukker også opp andre edelstener, kalt «shards», og disse finnes i gul, blå, lilla og turkis. Diamanten er spillets wild-symbol, og erstatter alle andre symboler i spillet, slik at du lettere kan oppnå vinnende kombinasjoner. Det finnes ingen scatter-symbol i spillet. Grafikken er enkel, men god.

Bonusfunksjoner

Som nevnt finnes det tre ulike Booster-omspinn, og tre ulike Super Booster-omspinn på Wixx. Booster-omspinn aktiveres ved å få fire like rubiner, topaser eller safirer på hjulene. Med rubiner blir dette symbolet omgjort til et wild-symbol som dekker et helt hjul. Med den gule topasen vil alle gevinster multipliseres med fem, mens med den blå safiren vil det fjerde hjulet dekkes av safirer under omspinnet. For å aktivere Super Booster-omspinn må du få fire like av to forskjellige symboler. Dette vil belønne deg med alt fra wild-hjul til multiplikatorer – avhengig av hvilke to edelstener det er snakk om. Det er med andre ord mange gevinstmuligheter her!

Fordeler

Wixx er et morsomt spill med enkel og god grafikk. Det dukker opp flotte edelstener på spillets fire hjul, og Nolimit City har virkelig gjort en god jobb når de utarbeidet spillets grafikk. Vi liker også at spillet lar deg avgi innsatser med mulighet for å justere myntverdien helt fra 0,1 til 50 per spinn, slik at det er mulig å spille for både store og små summer. Det finnes også flere spennende funksjoner i spillet, som varierer avhengig av hvilke symboler som har dukket opp på hjulene. Dette gjør at spillet kan variere fra gang til gang.

Ulemper

Dersom du liker spill med bakgrunnshistorier og action, blir nok Wixx litt kjedelig i lengden. Det eneste som dukker opp som symboler på hjulene er edelstener. Både rubiner, diamanter, safirer og topaser. Dette kan bli litt ensformig i lengden, og Nolimit City kunne med fordel ha gitt oss litt andre symboler å hvile øynene på i tillegg. Dette er et veldig enkelt spill, med ukomplisert design. Mange vil nok også mene at Wixx kan minne litt om en kopi av det mer kjente spillet Starburst. Spillet er riktignok ikke identisk, men det har (litt for) mange likhetstrekk.

Oppsummering

Spilleautomaten Wixx er produsert av spilleverandøren Nolimit City, og har et oppsett med fire hjul, tre rader og 81 gevinstlinjer. I dette spillet handler alt om edelstener, og det dukker opp både safirer, rubiner, topaser og diamanter på hjulene når de spinnes. Spillet kan friste med to funksjoner som gir omspinn, og underveis i disse funksjonene kan det dukke opp både multiplikatorer og wild-symboler som dekker hele hjul. Toppgevinsten i spillet er 100 000 mynter, og innsatsnivået kan justeres. Dette er spillet for deg som liker enkle automater som samtidig kan by på gode gevinstmuligheter – eller deg som elsker edelstener!