Vikings Go Berzerk – spill som en viking!

Introduksjon

Den vakre og tematiske spilleautomaten Vikings Go Berzerk er utviklet av den dyktige spillprodusenten Yggdrasil. På denne spilleautomaten blir du innledningsvis møtt av en introduksjonsvideo som er så flott at den kan fremkalle frysninger hos enhver spiller. Spillets tema er ganske åpenbart, nemlig vikingtiden. På hjulene dukker det opp symboler som kan forbindes med vikinger, som bronse, sølv, gull og vikingene selv. Dette spillet har noen spennende og originale funksjoner, og det er mulig å vinne anstendige gevinster. Spillets grafikk er fantastisk, med høyoppløselige bilder og symboler, og et lydspor som setter deg i den riktige stemningen.

På Vikings Go Berzerk kan du vinne gevinster ved at tre eller flere like symboler dukker opp på en gevinstlinje. Spillet har også en morsom funksjon i grunnspillet, som gjør at hver gang du vinner en gevinst der en av de fire vikingene i spillet er involvert, så fyller du opp «raseri-meteret» til den enkelte vikingen. Det finnes imidlertid flere spennende funksjoner på dette spillet, og du vil ikke oppleve et kjedelig øyeblikk mens du spiller. Om du er riktig heldig, kan du vinne toppgevinsten på 500 000 euro. Slipp løs din indre viking, og spill Vikings Go Berzerk – du vil ikke angre.

Gevinstlinjer og innskudd

Vikings Go Berzerk har et oppsett med fem hjul, fire rader og 25 gevinstlinjer. Gevinstlinjene teller fra venstre til høyre. Det finnes fire viking-symboler og fire ulike mynt-symboler. Avhengig av hvilke kombinasjoner disse dukker opp i, kan du vinne gevinster. Du vinner dersom det dukker opp tre eller flere like symboler på en gevinstlinje. For eksempel vil fem gullmynter betale ut 70 mynter, mens tre bronsemynter vil gi deg fem mynter. Når du skal avgi en innsats på automaten, kan du justere myntverdien fra 0,01–5, og du må spille for én mynt per gevinstlinje. Du kan med andre ord spille for 0,25–125 euro per spinn.

Tema og design

Det er ingen tvil om at det er vikingtiden som er tema på Vikings Go Berzerk. I bakgrunnen kan du se et vakkert vikingskip med stor detaljrikdom, og når du spinner hjulene dukker det opp ulike symboler som kan forbindes med vikingene. Det dukker opp fire ulike vikingmynter, med fargen svart, bronse, sølv eller gull. Vikingene selv kan også dukke opp på hjulene. Spillets wild-symbol har gullskriften «WILD» innrammet i en bronseramme, mens gratisspinn-symbolet er en dame. Det kan også dukke opp skattkister på hjulene. Både bilde- og lydgrafikk er av høy kvalitet, noe som legges merke til allerede under spillets vakre introduksjonsvideo.

Bonusfunksjoner

Vikings Go Berzerk kan friste med flere gode funksjoner. Wild-symbolet vil kunne erstatte alle andre symboler, bortsett fra gratisspinn-symbolet, noe som hjelper deg å få vinnende symbolkombinasjoner. Dersom du får tre, fire eller fem gratisspinn-symboler vil du vinne henholdsvis 7, 14 eller 21 gratisspinn, pluss en bonus. Én av fem tilgjengelige bonusfunksjoner vil aktiveres: All Vikings are Berzerk, ett sticky wild-symbol plasseres tilfeldig på et hjul, et helt wild-hjul erstatter et vanlig hjul, 1–3 ekstra gratisspinn, eller fem ekstra (gylne) skattkister legges til symbolene. Du kan også få tilgang til gratisspinn når en vikings raseri-meter er fullt, og underveis er den aktuelle vikingen i «Berzerk Mode».

Fordeler

Vikings Go Berzerk er et av Yggdrasils mesterverk, og både introduksjonsvideoen og grafikken for øvrig er av topp kvalitet. Fargene er klare, oppløsningen er høy og symbolene kler spillets viking-tema godt. Det er også mange gode muligheter til å vinne gevinster i dette spillet, og både wild-symboler, gratisspinn-symboler og raseri-meteret hjelper deg på vei. Automatens toppgevinst er på 500 000 euro, noe som er en motiverende gevinst for de fleste. Det er mulig å avgi både små og store innsatser i spillet, noe som gjør at spillet burde passe for de fleste spillere – uansett ambisjonsnivå. Tommel opp!

Ulemper

Det er ikke mye negativt å si om Vikings Go Berzerk. Denne spilleautomaten leverer alt du kan forvente av en spilleautomat, og litt til. For noen vil kanskje temaet virke litt merkelig, og dersom du ikke er spesielt begeistret for de noe brutale vikingene, så er kanskje ikke dette spillet noe for deg. Det kan også være litt forvirrende å få oversikt over hvilke symboler som gir hvilke gevinster, og hvilke bonusfunksjoner som utløses på hvilken måte. Derfor anbefaler vi deg å prøve automaten gratis før du spiller for egne penger, slik at du kan bli kjent med spillets ulike funksjoner.

Oppsummering

Vikings Go Berzerk er en vakker og tematisk spilleautomat som er utviklet av den anerkjente spillprodusenten Yggdrasil. Automaten kan friste med mange gode gevinstmuligheter, der både wild-symboler, gratisspinn-symboler og raseri-meteret til de ulike vikingene hjelper deg på vei. Det er ingen tvil om at vikingtiden er spillets tema, noe som gjenspeiler seg i spillets symboler og vakre introduksjonsvideo. Det er mulig å avgi varierte innsatser på automaten, slik at spillet burde passe for både små- og storspillere. Toppgevinsten er på 500 000 euro, noe som er en motiverende gevinst for de fleste. Slipp løs din indre viking, og prøv Vikings Go Berzerk i dag!