TED – en bamse litt utenom det vanlige

Introduksjon

I 2012 kom den kjente amerikanske komedien TED ut. Dette er en film som handler om en mann ved navn John Bennett og bestevennen hans – kosebamsen Ted. Dette ble en utrolig populær film, selv om aldersgrensen på filmen (11 år) var noe omstridt. Årsaken til dette skyldes at handlingen kanskje ikke helt var passende for barn under 15 år, selv om en av hovedpersonene var en snakkende og levende teddybjørn. Nå kan du faktisk spille Ted på spilleautomat. Denne humoristiske og underholdende spilleautomaten kommer fra spillprodusenten Blueprint Gaming, og er basert på filmen med samme navn. Spillet inneholder fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer.

TED er en utrolig morsom og humoristisk spilleautomat som er krydret opp med diverse artige detaljer fra Ted sin noe annerledes hverdag som teddybjørn – sammenlignet med hverdagen til teddybjørner flest. På dette underholdende spillet skal du få ta del i Ted sin hverdag og ikke bare være tilskuer slik som på filmen. Dessuten kan du vinne flere flotte og gode gevinster på denne spilleautomaten. For selv om Ted til en viss grad kan virke noe selvsentrert, så kan han også være ganske så generøs – noe du selv vil oppleve når scatter- og wild-symbolene gjør sin entre på spillets skjerm!

Gevinstlinjer og innskudd

TED er en underholdende og humoristisk spilleautomat med utrolig god grafikk, levende animasjoner og gode funksjonerer. Den er like bra som filmen, bare på to litt ulike nivå. Spillet handler om en søt teddybjørn med noen dårlige vaner, og på spilleautomaten TED skal du få bli med denne koselige og veslevoksne teddybjørnen ut på nye eventyr. Symbolene på spilleautomaten er symboler fra hverdagslige eventyr, i hvert fall etter Teds standard. Dette er en spilleautomat med både scatter- og wild-symboler, samt mange herlige gratisspinn. Spilleautomaten byr på 20 gevinstlinjer. Myntstørrelsen er fra 0,01 til 25, mens myntinnsatsen er én per gevinstlinje.

Tema og design

Spilleautomaten TED gir deg nesten følelsen av å ta del i filmen. Både grafikken og teddybjørnen er den samme, og symbolene er selvfølgelig tatt ut fra den veslevoksne teddybjørnen sitt liv. Grafikken på spillet er med andre ord veldig god, og 3D-effekten kombinert med animasjonene, gjør at spillet fremstår som livlig. Handlingen i spillet er lagt til Teds liv og hverdag, med små og store hendelser som du skal få ta del i. Symbolene som spinnes frem på hjulene er av blant annet colaflasker, bestevennen John og kjæresten Lori, og selvfølgelig øl. Musikken i spillet er livlige og glade jazztoner som du blir i godt humør av.

Bonusfunksjoner

TED er morsom, humoristisk og underholdende. Ikke får du bare mye god underholdning, men også muligheten til å vinne ganske gode gevinster. Ted kan være en generøs type når han først føler for det. De ulike symbolene som spinnes frem har forskjellige verdier som kan gi deg gevinster om de dukker opp i vinnende kombinasjoner. Symbolet «Thunder Buddies Bonus» fungerer som scatter-symbol i spillet, og kan gi deg gode gratisspinn. Wild-symbolet er lett å se, fordi det er merket med «wild», og fungerer som joker i spillet, samtidig som det er verdt opptil 500 ganger innsatsbeløpet. Det er også hele fem bonusspill tilgjengelig på denne morsomme spilleautomaten.

Fordeler

Mange kasinospillere har nok sett filmen Ted, og vil kjenne igjen mye fra filmen på spilleautomaten. Dessuten er det ganske artig å ikke bare være tilskuer denne gangen, men selv få ta del i Ted sitt noe unike liv – i hvert fall til en teddybjørn å være. Spilleautomaten TED er full av overraskelser i likhet med bamsen selv, og det finnes mange gode gevinster her. Spilleautomaten har også flere morsomme funksjoner som gjør det underholdende å spinne colaflasker, ølflasker, gjess og vannpiper for å vinne gode gevinster. Du kan prøve spillet gratis om du er i tvil, men likte du filmen vil du garantert like spilleautomaten.

Ulemper

Spilleautomaten TED er ganske ny på markedet, men er allerede blitt et populært spill. Og selv om spillet er krydret opp med god underholdning, artige innslag, og spennende funksjoner – er det et par ting spillet ikke har. Det er ingen progressiv jackpot på spillet, og skal du nærme deg noen av bonusspillene må du også satse litt høyt på spilleautomaten. Det kan også virke som om de helt store gevinstene lar vente på seg for spillere som spiller på nett, mens spillere som spiller på automaten «live» har litt lettere tilgang på disse. Det er jo ikke helt rettferdig.

Oppsummering

Mange husker nok den amerikanske komedien Ted som kom ut i 2012. En humoristisk film som handler om to bestevenner, en voksen mann – John – og hans levende teddybjørn, Ted. Ted er ikke som andre kosebamser, han tar litt for lett etter noen av John sine dårlige vaner. Spilleautomaten TED bygger på denne filmen, og byr på både humor, underholdning, gode animasjoner og herlige gevinster. Spillet inneholder også flere gode funksjoner, samt wild- og scatter-symboler som kan hjelpe deg på vei til å vinne gevinster. Om du likte filmen Ted vil du garantert like å ta del i Ted sitt liv på spilleautomaten.