Indian Spirit spilleautomat

Introduksjon

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å leve som en indianer? Med Novomatics spilleautomat Indian Spirit med fem hjul og 20 gevinstlinjer kan du endelig prøve det. Spilleautomaten kommer med noen spennende bonusfunksjoner som gir gode gevinster for spillere i alle nivåer, samt et utrolig oversiktlig og enkelt oppsett. Utforsk denne spennende kulturen med symboler som ørner, kanoer og drømmefangere, og håp på stor gevinst på de 20 fargerike gevinstlinjene. Du kan prøve ut spillet gratis dersom du ønsker, eller gjøre en valgfri innsats for å vinne opptil hele 5000 ganger din innsats.

Indian Spirit spilleautomat har et lekent indianertema som stråler gjennom i grafikken. Hvis du noen gang har sett en film som handler om indianere, vet du at disse menneskene har hemmeligheter svært få vet om. Med Indian Spirit spilleautomat har du nå muligheten til å utforske noen av disse hemmelighetene. Du vil avdekke eksklusive skatter og gevinster ved å samarbeide med indianerne, og du vil lære å bli i ett med den storslåtte ørnen og naturen. Tiden for å drømme er over, for med spillet Indian Spirit på din side kan du gjøre drømmer om til virkelighet.

Gevinstlinjer og innskudd

Indian Spirit har et klassisk oppsett som gjør spillet utrolig enkelt og oversiktlig. Her får du opp fem hjul og tre rader, og dette spillbrettet gir til sammen 20 gevinstlinjer. Du velger selv hvor mange gevinstlinjer du ønsker aktive, og videre velger du innsats per linje fra 0,02 til 5. Dette gir en maks innsats per spinn på hele 100 euro. Dermed passer spillet både for de som ønsker store innsatser, og de som vil spille mer forsiktig. Gevinstene dine vil selvfølgelig avhenge av innsatsen din, hvor høyere innsats gir høyere symbolverdi og dermed høyere eventuell gevinst.

Tema og design

Bakgrunnen til Indian Spirit er et landskap over et steinete fjellområde fylt med frodig grønt gress. Himmelen er farget i flere nyanser av rik oransje, rosa og lilla. Hjulene selv er i beige, og ligner nærmest på papirruller. På hjulene dukker det opp temarelaterte symboler, inkludert Chief Indian, drømmefanger, indianervåpen, en flamme og en mann i kano. Ikke glem Eagle-symbolet, da det definitivt er et av de mest givende. Symbolene med lav verdi er laget av klassiske kortsymboler, og de har blitt modifisert for å passe temaet til spilleautomaten. Lydsporet består av generiske spilleautomat-lyder som du kan dempe om det forstyrrer spillingen din.

Bonusfunksjoner

Ved å spille Indian Spirit kan du nyte mange spennende bonuser! Gamble-funksjonen kan du manuelt aktivere etter hvert vinnende spinn. I denne funksjonen har du muligheten til å doble dine gevinster ved å gjette riktig farge på neste kort som trekkes. Hvis du tar feil, mister du alt. Men hvis du gjetter riktig, økes dine gevinster. I tillegg har spillet noen bonussymbol som kan gi gevinstkombinasjoner og gratis spillerunder. Drømmefangeren er wild-symbolet som kan erstatte alle symbol utenom scatter-symbolet og slik gi gevinster. Det er ørnen som er spillets scatter, og minst tre av dette symbolet gir 10 gratisspinn.

Fordeler

Indian Spirit har et spennende og gjennomført tema med indianere. Her ser du symbol med god grafikk som passer perfekt til tema. Chief Indian-symbolet gir opptil 1000 ganger din innsats, og i tillegg har spillet noen spennende bonusfunksjoner. Tre eller flere scatter-symbol gir deg 10 gratisspinn. Ved gratisspinn vises wild-symbolet, altså drømmefangeren, oftere for å gi deg større og bedre gevinster ved å erstatte andre symbol. Gratisspinn-funksjonen vil bli gjentatt om du får tre eller flere scatter-symbol i bonusspillet, som betyr at du kan få 20 eller flere gratisspinn. Du kan vinne opptil 5000 ganger din innsats.

Ulemper

Ulempen med Indian Spirit er den bråkete bakgrunnsmusikken. Heldigvis er det mulig å skru ned volumet eller sette det på lydløs. Gambling på nett for ekte penger kan være gøy og underholdende når du kjenner dine grenser. Derfor er det veldig viktig at du spiller med måte. Det er alltid en sjanse for at du ikke kan vinne. I gamble-funksjonen er det en sjanse for at du mister alt, hvis du velger feil farge på neste kort som trekkes. Ellers har ikke spillet så mange spennende funksjoner utenom standard, og en jackpot eller et bonusspill kunne vært en fordel.

Oppsummering

Vær eventyrlysten og dristig ved å avdekke hemmelighetene for å være i ett med naturen. Ikke bare vil du oppdage din Indian Spirit, men du vil også få muligheten til å tjene gevinster opptil 5000 ganger din innsats. Gambling på nett for ekte penger kan være gøy og underholdende når du kjenner dine grenser. Tiden for å drømme er over, med Indian Spirit på din side kan du gjøre drømmer om til virkelighet. Dette spillet har et spennende og gjennomført tema, og dersom du liker indianere og deres hemmeligheter kan dette være spillet for deg. Prøv det i dag!