Hugo – en innholdsrik automat

Introduksjon

Spilleautomaten Hugo er utviklet av den anerkjente og populære spillprodusenten Play’n GO fra Sverige. I dette morsomme spillet møter du det vennlige trollet Hugo, som mange også vil kjenne igjen fra TV-spillet. Spilleautomaten kan skilte med eventyrlig og fargerik grafikk med flotte og relevante symboler. Det er tydelig at det er sjarmtrollet Hugo som er spillets tema, og på hjulene møter du også den onde heksen Afskylia, så vel som skattkister og sekker fylt med gull. Ved å spinne frem de riktige kombinasjonene av symboler på spillets fem hjul, kan du vinne flotte skatter i form av gevinster.

Det er også mulig å justere innsatsen i spillet, noe som betyr at du kan spille for både små og store summer – avhengig av hva du selv foretrekker. Spillet kan friste med wild-, scatter- og bonus-symboler, som kan gi deg tilgang til både en gratisspinn-funksjon, multiplikatorer og et bonusspill. Dette spillet er fullastet med morsomme funksjoner, og sørger for spenning fra start til slutt. Hugo er et sjarmtroll det er lett å bli i godt humør av. Dersom du er på jakt etter et enkelt, morsomt og innholdsrikt spill med et eventyrlig tema – da er Hugo verdt å se nærmere på!

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Hugo har et forholdsvis klassisk oppsett med fem hjul, tre rader og ti gevinstlinjer. Du vinner gevinster dersom du spinner frem vinnende symbolkombinasjoner på hjulene, og størrelsen på gevinsten avhenger av størrelsen på innsatsen din. Du kan justere myntverdien fra 0,01-2, mens innsatsnivået (antall mynter) kan justeres fra 1-5. Ved siden av disse to justerbare parameterne, kan du også justere antall gevinstlinjer du ønsker å spille på. Dette gjør at spillet passer de fleste spillere, uavhengig av ambisjonsnivå og innsatsvilje. Spillets tilbakebetalingsprosent er 96,4 %, noe som betyr at det er gode sjanser for at gevinster dukker opp.

Tema og design

Det er ingen tvil om at det er det sjarmerende trollet Hugo som er spillets tema. Mange kjenner nok igjen Hugo fra TV-spillet fra 1989, der du kunne spille ved hjelp av tastene på en fasttelefon. I dette litt mer moderne spillet, dukker Hugo – som for øvrig er spillets wild-symbol – opp på hjulene sammen med mange andre relevante symboler. Den onde heksen Afskylia er spillets scatter-symbol, mens bonus-symbolet er en skattkiste. Det dukker også opp klassiske kortsymboler som A, K, Q, J og 10 på hjulene, så vel som dynamitt, en hakke og gull. Spillets bilde- og lydgrafikk har en munter undertone, og fremstår som gjennomført.

Bonusfunksjoner

Hugo dukker opp som spillets wild-symbol, og kan erstatte alle andre symboler i spillet (med unntak av scatter- og bonus-symbolet) slik at du lettere kan oppnå vinnende symbolkombinasjoner på hjulene. Dersom det dukker opp minst tre scatter-symboler, altså Afskylia, så aktiveres gratisspinn-funksjonen. Du får valget mellom tre ulike varianter av gratisspinn-funksjonen: Fem gratisspinn og en multiplikator på x3, ti gratisspinn og en multiplikator på x2, eller 15 gratisspinn og en multiplikator på x1. Bonusspillet aktiveres ved å få tre skattkister, og i dette spillet skal du velge én av fire dører i en gullgruve, med mulighet for å vinne flotte pengegevinster. Når krokodillen dukker opp, avsluttes bonusspillet.

Fordeler

Hugo er et spill du blir i godt humør av å spille. Både spillets lydspor og den fargerike grafikken er munter, og Hugos sjarm er vanskelig å ikke la seg påvirke av. Spilleautomatens tema fremstår som gjennomført til fingerspissene, og dersom du husker Hugo fra TV-spillet, vil du nok elske dette spillet. Spillet har også flere spennende funksjoner, med både en gratisspinn-funksjon og et bonusspill. Det er mulig å vinne opptil 100 000 mynter i spillet, noe som er en motiverende toppgevinst for spillere flest. Det er også mulig å justere innsatsnivået på automaten, slik at spillet passer for både små- og storspillere.

Ulemper

Det er ikke mye negativt å si om spilleautomaten Hugo, da dette spillet leverer på de fleste områder. For noen blir kanskje temaet litt barnslig. Dersom du foretrekker actionfylte eller skumle automater med blodtørstige vampyrer, blir nok Hugo litt i det muntreste laget for deg. Denne spilleautomaten er morsom, fargerik og lystig, og passer nok best for spillere som liker muntre spill. For de mest ivrige storspillerne føles kanskje også ti gevinstlinjer som litt lite, og gevinstene litt for små – i hvert fall sammenlignet med hva enkelte jackpotautomater kan skilte med. Vi vil likevel anbefale alle å prøve dette spillet, da det byr på mye moro!

Oppsummering

Spilleautomaten Hugo er utviklet av den anerkjente spilleverandøren Play’n GO og har sjarmtrollet Hugo som tema. Spillets grafikk er upåklagelig, med fargerike og morsomme symboler, og et muntert lydspor. Automaten kan friste med både wild-, scatter-, og bonus-symboler. Det er mulig å aktivere både en gratisspinn-funksjon og et bonusspill i Hugo, noe som gjør at spillet er spennende fra start til slutt. Du kan justere innsatsnivået ditt før du spinner hjulene, noe som betyr at spillet burde passe de fleste lommebøker og ambisjonsnivå. Dersom du leter etter en munter, fargerik spilleautomat med spennende funksjoner og gode gevinstmuligheter – da er det verdt å se nærmere på Hugo.