Golden Ticket – en underholdende spilleautomat!

Introduksjon

Bare for å ha sagt det umiddelbart, så har Play’n Go her utviklet en spilleautomat som virkelig vet å by på underholdning. I flere hundre år har sirkuser bydd på fest og moro for folk i alle aldre. Alle barna stormet til teltene for å se både dyr, klovner og andre artister i aksjon. Denne spilleautomaten bygger på det fascinerende showet et sirkus kan by på, og den korte oppsummeringen er at dette er en spilleautomat som vet å underholde spilleren fra ende til annen. For oss er dette en stor overraskelse blant alle vi har testet før.

Riktignok er sirkustemaet hentet fra den tiden ingen av oss engang var påtenkt, uten at det trekker ned noe på underholdningsverdien her. For det første presenteres spilleautomaten med en grafikk og et design som er tiltrekkende, og for det andre er hele konseptet med hvordan Golden Ticket fungerer rett og slett glimrende! Som om ikke det er nok har denne spilleautomaten en rekke spennende og morsomme funksjoner, som blant annet bidro til at vi satt lenge foran skjermen når vi testet den. Vi anbefaler rett og slett alle spilleautomat-entusiaster å teste ut Golden Ticket – vi tror du er enig med oss!

Gevinstlinjer og innsats

Noe av det første vi legger merke til når vi spiller på Golden Ticket er at her er det ingen tradisjonelle gevinstlinjer, og heller ikke tradisjonelle innsatsfelt eller nivåer du kan justere. Det eneste du behøver å tenke på før du begynner å spille på Golden Ticket er rett og slett hvor mye du vil satse per spill. Dette strekker seg fra 0,20 og helt opptil 100 per spill. Det neste du trenger å se etter og tenke på, er å få minst tre like symboler på skjermen – og du vil få en gevinst. Det er mer som ikke er tradisjonelt her.

Tema og design

Temaet med Golden Ticket er rett og slett sirkus, slik det var en gang for noen hundre år siden. Og det er virkelig godt laget med en herlig grafikk og et flott design. Alt som skjer på skjermen har med sirkuset å gjøre, fra sirkusdirektøren eller klovnen som guider deg på høyre side av selve automaten, til symbolene på skjermen foran deg. Her ser du sirkusets tradisjonelle flosshatt, sirkusdirektøren selv, manualer for den sterke mannen, klovner, og utstyret til den fantastiske sjongløren. Lydene i bakgrunnen er som hentet fra sirkusmanesjen, og det hele forsterker inntrykket av at dette er fantastisk godt laget!

Bonusfunksjoner

Som nevnt har ikke denne spilleautomaten tradisjonelle hjul, men blokker som faller på plass, fem i rekken, og fem på rad. Når du trykker på start faller det nye på plass, og tre like symboler gir gevinst, på rad eller rekke. For hver gang du vinner øker multiplikatoren, og det gir gode gevinster! Wild-symbolet er selvfølgelig selve Golden Ticket, som dukker opp i midten av rekken du vinner på. Da eksploderer vinnerrekka og erstattes av nye symboler. Du får bonus når bonus-symbolet viser seg i én eller flere kolonner, og ved å få fem bonus-symboler vil du få opptil 20 gratisrunder.

Fordeler

Dette er en spilleautomat som serverer hele gleden og spenningen ved det å oppleve et sirkus, både i form av glimrende grafikk og herlige lyder, samt musikken som er satt til. Avalanche-funksjonen med fallende symboler er herlig, og vi tiltrekkes av spenningen med symbolene som faller på plass og kan gi gevinst. Multiplikator-funksjonen er genial, og idéen med at du kan vinne i flere retninger er suveren. Bonusspillet gir vesentlig større gevinster, og også dette er laget til på en god måte. Kanskje dette kan bli din nye favorittautomat? Det er uansett verdt å teste den ut!

Ulemper

Det er så mye positivt å si om denne spilleautomaten at det er vanskelig å finne noe som trekker ned. Vi kan nevne at vi synes kanskje antallet symboler burde vært enda høyere, slik at det blir enda flere mulige kombinasjoner – noe som også ville økt spenningen. Det er enkelt å sette seg inn i spillet, ved at innsatsnivåene er forutsigbare og du justerer dette, men det skulle vært et alternativ til for å øke spenningen ytterligere. Automatspill har en del avanserte funksjoner som det krever litt å sette seg inn i, så vær obs på dette. Sirkusmusikken kan fort bli litt monoton og kjedelig.

Oppsummering

For å si det med en gang – vi digget Golden Ticket nesten fra første øyeblikk, og dette er en spilleautomat som byr på god underholdning og mange morsomme innslag. Uansett hva vi satset per runde, så vant vi både ofte og til tider ganske mye, gjennom spennende funksjoner så vel som bonusspillet. Dette er en spilleautomat vi tror kommer til å oppleve enda mer suksess ettersom flere blir kjent med den, og bare så du er advart – dette er en spilleautomat du kan bli sittende lenge med! Golden Ticket er plutselig blant våre favoritter, og vi anbefaler alle å sjekke den ut!