Dragon Shrine – gevinstgivende drager

Introduksjon

Det er den anerkjente spillprodusenten Quickspin som står bak spilleautomaten Dragon Shrine. Dette fargerike spillet har hele 40 gevinstlinjer, og du kan derfor regne med å vinne gevinster på mange ulike måter. Spillets grafikk er klassisk med en moderne vri, og det er ingen tvil om at spilldesignerne har latt seg inspirere av asiatisk kultur. På hjulene kan du spinne frem gylne drager med rød bakgrunn, så vel som klassiske kinesiske hus og edelstener. Spillet har også et litt uvanlig oppsett med tre rader på hjul nummer én og fem, og fire rader på de midterste hjulene.

Spillet kan også friste med spennende funksjoner, og høydepunktet er gratisspinn-funksjonen som har wild-symboler som kan dekke hele hjul. Det finnes også scatter-symboler i dette spillet som kan gi deg gratisspinn. Dragon Shrine byr på veldig enkel grafikk, men dette hindrer ikke spillet i å være både spennende og morsomt. Dersom du kan se for deg at en kombinasjon av neonfarger og kinesisk kultur er noe for deg – da burde du gi denne spilleautomaten en sjanse. Det er mulig å spille spillet gratis før du satser ekte penger, slik at du kan bli kjent med spillets funksjoner.

Gevinstlinjer og innskudd

Dragon Shrine har et oppsett med fem hjul og 40 gevinstlinjer. De to ytterste hjulene har tre rader, mens de tre midterste hjulene har fire rader. Dette gir spillet en litt original vri utseendemessig. Du kan vinne gevinster i spillet, og størrelsen på disse avhenger av hvilken symbolkombinasjon som utløser gevinsten, samt innsatsnivået ditt. Dersom du spiller for å vinne ekte gevinster, må du også avgi en innsats. Du kan justere myntverdien fra 0,2–80, noe som betyr at du kan spille for et beløp du selv er komfortabel med. Spillet har en RTP – eller tilbakebetalingsprosent – på 96,33 %, noe som er relativt bra.

Tema og design

Det er Asia, eller nærmere bestemt Kina, som er tema på Dragon Shrine. Foruten den klassiske dragen som er en gjenganger i kinesisk kultur, og det kinesiske huset, dukker det også opp edelstener og kortsymboler på hjulene. Edelstenene er rosa, blå, turkise eller grønne, og kan gi deg gevinster fra 6–50 mynter, avhengig av farge og antall du spinner frem. Kortsymbolene som dukker opp er A, K, Q, J og 10. Disse gir noe lavere gevinster. Spillets wild-symbol er en gullfarget firkant med skriften «WILD», mens scatter-symbolet er det grønne kinesiske huset. Bildegrafikken er fargerik og enkel, mens lydsporet er klassisk kinesisk musikk.

Bonusfunksjoner

Det finnes tre ulike funksjoner på Dragon Shrine. Funksjonen «Dragon’s Stack Respin» aktiveres dersom du får et dragesymbol som dekker hele det første hjulet. Denne funksjonen gir deg et omspinn. En annen funksjon er gratisspinnfunksjonen, og denne utløses dersom du får tre scatter-symboler i løpet av ett enkelt spinn. Du mottar da ti gratisspinn. Disse scatter-symbolene kan dukke opp på de tre midterste hjulene. Den tredje funksjonen er «Dragon’s Stack», og denne aktiveres ved å få dragesymboler som dekker hele det første eller siste hjulet under gratisspinnfunksjonen. I tillegg til disse funksjonene hjelper wild-symbolet deg å oppnå vinnende symbolkombinasjoner, da det erstatter andre symboler.

Fordeler

Dragon Shrine er en ukomplisert og lettspilt spilleautomat, og er derfor brukervennlig. Spillet har også flere spennende funksjoner, og det er mulig å få både omspinn, gratisspinn og det spennende drage-symbolet som kan gi deg gode gevinster. Det er også mulig å avgi varierte innsatser på automaten, noe som betyr at spillet kan spilles av både små- og storspillere. Spillets grafikk er fargerik, og vi liker spesielt godt lydsporet som er klassisk kinesisk musikk. Spillet har også et litt morsomt oppsett med tre rader på de ytterste hjulene, og fire rader på de midterste hjulene – noe som gir spillet særpreg.

Ulemper

Det er tydelig at Quickspin har prøvd å gi Dragon Shrine et kinesisk tema, noe de til en viss grad også har fått til, men vi kan ikke unngå å påpeke at temaet virker litt rotete også! De neonfargede edelstenene passer liksom ikke helt inn. Det er dog mulig at disse edelstenene er en del av dragens helligdom («dragon shrine» betyr «drage-helligdom» på norsk). Grafikken er heller ikke det beste vi har sett fra Quickspin, men det er mulig grafikken er gjort litt retro med forsett. Ellers er dette en flott spilleautomat, og det er ikke mye å utsette på den.

Oppsummering

Spilleautomaten Dragon Shrine er utviklet av den anerkjente spillprodusenten Quickspin. Spillet har kinesisk kultur og drager som tema, og på hjulene kan du spinne frem drager, edelstener, kortsymboler og et kinesisk hus. Automaten kan friste med tre ulike bonusfunksjoner, og med disse kan du få både omspinn, gratisspinn og hjul dekket av wild-symboler. Det er også mulig å justere innsatsen sin på spillet, noe som gjør at automaten passer for de fleste. Dette understrekes ytterligere ved at automaten er brukervennlig og passer uerfarne spillere også. Dersom avansert grafikk ikke er din hovedprioritet, og du liker enkle automater med gode gevinstmuligheter – da er dette spillet verdt å prøve.