Dragon Kingdom – mesterlig fra Pragmatic Play

Introduksjon

Spilleautomaten Dragon Kingdom er utviklet av den kjente og populære spillprodusenten Pragmatic Play. Det er ingen tvil om hva som er temaet her – nemlig drager. Spillets grafikk er upåklagelig, med flotte og relevante symboler på hjulene, og en ildrød himmel i bakgrunnen. Det dukker opp både drager, en prinsesse og diverse andre symboler på skjermen når hjulene spinnes. Når spillet startes får du opp informasjon om spillets ulike funksjoner, og det er også mulig å få opp nyttig informasjon om de ulike symbolenes verdi ved å trykke på infoknappen på automaten. Dette spillet er i så måte både brukervennlig og spennende.

Det er mulig å justere innsatsen du avgir i spillet, noe som betyr at spillet bør passe for de fleste spillere, uavhengig av innsatsvilje. Det er også mulig å prøve spillet gratis før du satser ekte penger, slik at du kan bli kjent med spillets funksjoner. Du vinner gevinster ved å få vinnende symbolkombinasjoner på hjulene, og spillet kan også friste med wild- og scatter-symboler. Automaten har en spennende gratisspinn-funksjon, hvor du får fem valg – med ulike kombinasjoner av stacked wild-symboler og multiplikatorer. Dersom du liker spillsjangeren fantasy, og samtidig er på jakt etter gode funksjoner, da er Dragon Kingdom absolutt verdt å se nærmere på.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten Dragon Kingdom har et oppsett med fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. Du kan vinne gode gevinster om de ulike symbolene dukker opp i vinnende kombinasjoner. Bildesymbolene som prinsessen eller de tre dragene er mer verdifulle enn kortsymbolene A, K, Q og J. For eksempel vil fem prinsesse-symboler gi deg fem dollar i gevinst, mens fem av kortsymbolet J vil gi deg 0,65 dollar. Når du skal avgi en innsats på automaten, er det mulig å justere myntverdien fra 0,05-0,5, og du kan spille for mellom 1-10 mynter per gevinstlinje. Dette gjør at du kan spille for et beløp du selv er komfortabel med.

Tema og design

Det er drager som er temaet på Dragon Kingdom. Spillet har et tydelig fantasy-preg, med en tøff prinsesse, skumle drager og stor detaljrikdom. Bildegrafikken er meget detaljert, og symbolene som dukker opp er relevante for temaet. På hjulene kan det dukke opp tre ulike drager – en rød, en grønn og en blå. Det er den blå dragen som er mest verdifull. Av de vanlige bildesymbolene er det imidlertid prinsessen som betaler mest dersom symbolet dukker opp i gevinstgivende kombinasjoner. Det dukker også opp kortsymboler som A, K, Q og J på hjulene. Symbolet «Dragon Kingdom» er spillets wild-symbol, mens scatter-symbolet er symbolet «Free Spins».

Bonusfunksjoner

Dragon Kingdom er et enkelt spill, med det finnes noen funksjoner i spillet som øker gevinstmulighetene dine. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler i spillet, bortsett fra scatter-symbolet, og hjelper deg derfor å oppnå vinnende symbolkombinasjoner. Tre eller flere scatter-symboler vil aktivere gratisspinn-funksjonen som gir deg fem gratisspinn, uansett hvor på hjulene de lander. Dersom scatter-symbolene dukker opp (tre eller flere) under gratisspinn-runden, vil du vinne ytterligere tre gratisspinn. I begynnelsen av gratisspinn-runden har du fem ulike valg, der du skal velge din ønskede kombinasjon av stacked wild-symbol og multiplikator. Multiplikatorene varierer fra x1–x5, og vil øke eventuelle gevinster du vinner underveis i gratisspinnrundene.

Fordeler

Dragon Kingdom er et ukomplisert og spennende spill, og spillets grafikk er både visuelt vakker og stemningsfull. Symbolene som dukker opp på hjulene er detaljerte, og det er tydelig at Pragmatic Play har investert mye tid på godt design og brukervennlige løsninger. Spillet har både wild- og scatter-symboler, og det er mulig å aktivere en spennende gratisspinn-funksjon dersom det dukker opp tre eller flere scatter-symboler. Det er også mulig å justere innsatsnivået på spillet, noe som er positivt. Her er det mulig å spille for både små og store summer, noe som gjør at spillet passer de fleste spillere.

Ulemper

På tross av at Dragon Kingdom har vakker grafikk, har ikke spillet et særlig spennende lydspor. Det er hovedsakelig lyden av hjulene vi hører, med visse lydeffekter når det dukker opp vinnende symboler. Dette kan imidlertid også være en fordel, for det kan ofte bli slitsomt med for mange lydeffekter dersom du skal spille en automat over lengre tid. Om lydsporet ikke faller i smak, er det også mulig å slå lyden helt av. Noen spillere vil nok også savne et bonusspill på Dragon Kingdom, og med drager som tema er dette noe Pragmatic Play enkelt kunne ha «flettet inn» i spillet.

Oppsummering

Spilleautomaten Dragon Kingdom er utviklet av spillprodusenten Pragmatic Play og har drager som tema. På hjulene kan det dukke opp tre ulike drager, en prinsesse, klassiske kortsymboler så vel som wild- og scatter-symboler. Dersom det dukker opp tre eller flere scatter-symboler får du tilgang til den spennende gratisspinn-funksjonen, hvor du kan velge mellom fem ulike kombinasjoner av stacked wild-symboler og multiplikatorer. Det er mulig å variere innsatsen du gjør på automaten, noe som betyr at spillet passer de fleste lommebøker. Spillet er også brukervennlig. Dersom du fascineres av fantasy-sjangeren og drager, er det absolutt verdt å se nærmere på Dragon Kingdom.