Big Bad Wolf – en eventyrlig spilleautomat

Introduksjon

Big Bad Wolf er en fargerik og morsom spilleautomat som er utviklet av den anerkjente spillprodusenten Quickspin. Spillet tar utgangspunkt i den velkjente historien om De tre små griser, og byr på både spenning så vel som fantastisk grafikk. Spillet er virkelig en fryd for øyet, med sine klare farger og livaktige animasjoner. Spillet handler om den sultne og slemme ulven som ønsker å spise de tre små grisene til middag. På hjulene finnes det fargerike og relevante symboler som gjør at spillet fremstår som både gjennomført og vakkert. Dette er et spill for den eventyrlystne, som samtidig ønsker å vinne gode gevinster.

Spillet kan friste med spennende funksjoner som «Pigs Turn Wild» og en gratisspinn-funksjon. Automaten har også en moderne og litt annerledes funksjon der symbolene daler ned som klosser, noe som minner oss om automaten «Gonzo’s Quest». Denne funksjonen kalles «Swooping Reels» og gir spillet et moderne og vakkert uttrykk. Dette kombinert med funksjonen der grisene fungerer som wild-symboler, gir deg en flott spillopplevelse som potensielt kan være innbringende med gode gevinster. Dette er et moderne spill basert på et tradisjonelt eventyr, som passer for de aller fleste. Prøv Big Bad Wolf og dets spennende funksjoner – og se selv!

Gevinstlinjer og innskudd

Big Bad Wolf har et oppsett med fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. På hjulene dukker det opp mange ulike symboler som er relevant for spillets tema, nemlig De tre små griser. Avhengig av hvilken kombinasjon symbolene dukker opp, kan du vinne gevinster. For eksempel vil fem like symboler av en av grisene gi deg mellom 200-300 mynter i gevinst, avhengig av hvilken gris som dukker opp. Grisen med lilla bakgrunn betaler mest. Når du skal avgi en innsats på spillet må du satse én mynt per gevinstlinje, og myntverdien kan justeres fra 0,01 til 5.

Tema og design

Spilleautomaten Big Bad Wolf sitt tema er uten tvil eventyret om De tre små griser. Dette eventyret handler om den sultne ulven som prøver å blåse ned huset til hver av de tre grisene, slik at han kan spise dem til middag. Spillets bakgrunn er en fryd for øyet, med en fargerik og klar bakgrunn med gress, trær og en blå himmel. På hjulene dukker det opp relevante symboler som de tre grisene, en bamse, ulven, og klassiske kortsymboler som A, K, Q, J, 10 osv. Bikuben er spillets wild-symbol. Grafikken er upåklagelig, og lydsporet er behagelig. Du hører lyden av symbolene – eller trekassene – som lander.

Bonusfunksjoner

Big Bad Wolf har to spennende bonusfunksjoner: «Pigs Turn Wild» og «Blowing Down the House». Med førstnevnte funksjon vil symbolene av grisene bli om til wild-symboler mens du spiller i basisspillet – noe som øker dine vinnersjanser betraktelig. Annenhver gang du vinner en gevinst på automaten, vil enda en gris bli om til et wild-symbol. Spillet har også et ordinært wild-symbol, bikuben, som erstatter alle andre symboler enn scatter- og måne-symbolene. Tre måne-symboler gir tilgang til gratisspinn-funksjonen Blowing Down the House, hvor du kan få enda flere gratisspinn om du klarer å blåse ned trehuset. Seks måner lar deg blåse ned murhuset! Det finnes også en multiplikator.

Fordeler

Big Bad Wolf er en utrolig spennende spilleautomat med mange spennende gevinstmuligheter. Du finner flere ulike wild-symboler, to bonusfunksjoner så vel som en multiplikator. I tillegg til å være rik på funksjoner, er spillet også et vakkert syn å hvile øynene på. Grafikken er krystallklar med nydelige farger, og det eventyrlige temaet med De tre små griser kommer tydelig frem. Symbolene daler ned i stedet for å rulle rundt med hjulene som på en vanlig spilleautomat, noe som gir spillet et moderne og flott preg. Spillet har også en høy tilbakebetalingsprosent på 97,35 %, noe som betyr at det ikke er usannsynlig å stikke av med gevinster.

Ulemper

Det er ikke mye negativt å si om spilleautomaten Big Bad Wolf. Det finnes dog alltid noe som kan forbedres. Vi synes blant annet at spillets jackpotgevinst på 1000 mynter er noe lav. Dette er ganske lite sammenlignet med mange andre jackpotautomater. Derfor passer nok dette spillet aller best for dem som nøyer seg med hyppige og små gevinster, heller enn få og store. Spillet har også et tema som for enkelte nok kan bli litt barnslig, men vi synes at det fargerike og eventyrlige temaet er så flott at vi vil anbefale deg å teste automaten.

Oppsummering

Spilleautomaten Big Bad Wolf fra Quickspin er både vakker og innholdsrik. Automaten kan friste med både wild- og scatter-symboler, to spennende bonusfunksjoner, så vel som en multiplikator. Dette spillet er morsomt fra begynnelse til slutt! Spillets tema er eventyret om ulven og De tre små griser. Symbolene som dukker opp på skjermen er relevante for spillets tema, og grafikken er en fryd for øyet. Fargene og symbolene er friske og klare. Dette er spillet for deg som er på jakt etter et eventyrlig spill med mange funksjoner. Se om du klarer å blåse ned de stakkars grisene sine hus, og stikk av med flotte gevinster!